mandag 10. oktober 2011

STARTSKUDDET

Det begynte selvsagt da vi startet på skolen igjen i høst, og praten om praksisen (som forresten ikke er før i februar) begynte rimelig kjapt. Hvor skulle man søke seg? Skulle man søke utlandet? Hva er det beste for meg, og hvor mye tør jeg?

Personlig var ikke dette et så vanskelig valg, det var jo tross alt bare en søknad først. Jeg tenkte at i værste fall kunne jeg bare takke nei til plassen om jeg ombestemte meg på veien, og det var jo heller ikke sikkert at jeg fikk plassen. Vi var tross alt ganske mange som hadde lyst å dra - i starten. Så jeg søkte.

Frem til for noen dager siden var det bare en tanke og en søknad, helt til læreren vår kom inn og fortalte at alle som hadde søkt seg en eller annen plass til utlandet var nesten garantert plass. Jeg hadde kun søkt meg til Ghana, så jeg kjente sommerfuglene begynte å flakse i magen.

Det gikk noen dager, og vi var bare 5 igjen (av 10), som hadde søkt oss til Ghana - og det var bare 3 plasser. Så tro min glede og "forskrekkelse" da jeg fikk vite at jeg var en av disse tre som fikk plass. Det gikk ikke helt opp for meg før dagen etter, for alt skjedde så fort der å da. Så nå flakser sommerfuglene veldig kraftig her...

Med andre ord så begynner hardkjøret med å vaksinere seg mot det ene og det andre, skaffe visum og sjekke at alt er som det skal. Skal på infomøte om oppholdet og alt sånt, og det er mye som skjer frem til vi drar i uke 9. Men jeg gleder meg veldig nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar